"Fuorisalone" programos metu GROHE pristatys ATRIO – naujausią šiuolaikinę SPA liniją

Milano dizaino savaitė yra vienas iš svarbiausių kasmetinių renginių novatoriškos architektūros ir rafinuoto dizaino gerbėjams. Jo metu "GROHE DESIGN" komanda pirmą kartą pristatys naują "GROHE ATRIO SPA" kolekciją, kuri įkūnija išskirtinę eleganciją ir preciziškumą.

Įkvepianti aukščiausio lygio kūryba – tai vienija visus Milano dizano savaitės dalyvius. Balandžio 17 d. bus atidaryta tarptautinė dizaino ir architektūros scena, kurios dalis yra ir GROHE, atskleisianti dar niekur nematytą naują dizaino supratimą. Lankytojai bus pakviesti į GROHE ATRIO kolekcijos pristatymą specialiai tam suprojektuotoje GROHE parodinėje salėje, esančioje Via Crocefisso gatvėje Milane. Šis įvykis yra dizaino renginių programos “Fuorisalone” dalis.

Milano dizaino savaitė yra vienintelis toks renginys savo srityje, kadangi pristato vien tik naujausias ir išskirtines industrijos tendencijas. Nuo balandžio 17 d. iki 22 d. Milanas vėl taps populiariausia susitikimų vieta, skirta architektams, interjero dizaineriams, prekybos atstovams ir šiuolaikiško dizaino mėgėjams iš viso pasaulio. Parodos centre yra "Fuorisalone" programa, kuri kiekvienais metais traukia šimtus tūkstančių lankytojų. Dizaino elitas, jaunieji talentai ir pasauliniai prekių ženklai surengs specialius pristatymus visame miesto centre, naudodami iškylančias parodas, demonstracijas ir renginius. Tad ne vieno pripažinimo sulaukusi GROHE dizaino komanda taip pat bus viso to dalis.

Šiais metais GROHE yra kulminacinės “Fuorisalone” programos sudėtyje ir įsikurs pačiame Milano miesto centre. Nuo balandžio 17 d. lankytojams bus atidaryta atnaujinta GROHE parodinė salė. Smalsuoliai bus kviečiami ne tik pamatyti naujausias GROHE spalvų tendencijas, bet ir išmėginti dar niekur nematytus GROHE produktus: ryškios granito spalvos GROHE ATRIO, klasikinės šilto saulėlydžio spalvos GROHE ESSENCE ir skaidrios chromo spalvos GROHE Lineare.

Kartu su “GROHE ESSENCE Spa Colours” ir prabangiu dušu “AQUASYMPHONY”, GROHE taip pat pristatys dvi produktų linijas, kurios pasižymi unikalaus dizaino ir funkcijų sinteze, pertvarkydamos vonios kambarį į privačią sveikatingumo oazę. Be to, galėsite išbandyti GROHE vandens sistemas RED ir BLUE HOME, kurios leidžia mėgautis 100°C verdančiu, atvėsintu filtruotu ar gazuotu vandeniu tiesiai iš akiai malonaus maišytuvo. Tad kiekvienas lankytojas čia galės atsigaivinti skaniu gėrimu!

Balandžio 18 dieną GROHE sveikinsis su žiniasklaidos atstovais spaudos pusryčiuose, po kurių vyks turas po parodinę salę ir meninės instaliacijos pristatymas. Naktį architektūros ir dizaino svečiams, gavusiems kvietimus bus patiekta išskirtinė nepamirštama vakarienė. Milano dizaino savaitės renginiai bus atviri visuomenei balandžio 17-22 d. nuo 10 val. iki 20 val. Parodinę salę bus galima lankyti balandžio 18 d. 10-14 val.